Go To Top
W.B., 50 jaar: Weer twee blije vrouwen in huis

Mijn vrouw is dit voorjaar door Lida begeleid met het Metabolic Balance plan en is heel blij: 13 kilo afgevallen, meer energie en haar huidprobleem is ook rustiger geworden. Onze dochter van 22 heeft ook al langere tijd last van haar huid en is daarom deze zomer ook naar Lida gegaan. Tijdens het intakegesprek adviseerde Lida een voedselallergietest, omdat onze dochter ook andere klachten heeft die al van kinds af aan bestaan. Toen de uitslag kwam, schrokken we enorm. Met Lida’s hulp is onze dochter heel serieus met haar voeding aan de slag gegaan en met verbluffend resultaat: ze heeft een rustige huid gekregen, geen last meer van slijm in haar mond en longen, minder buikpijn, 10,5 kilo afgevallen, tailleomvang van 94 cm naar 73 cm. Kortom, ze zit nu ook geweldig in haar vel en bruist weer van energie. Beste Lida, dank voor je inzet en kunde, ik heb nu niet één, maar twee blije vrouwen in huis! (december 2020)

S. D.B., 58 jaar: geen hoofdpijn meer

Ik kwam in januari bij Lida omdat ik wel wat kilo’s kwijt wilde. Ook had ik al jaren last van heel zware hoofdpijn waar ik zware pijnstillers voor moest gebruiken. In overleg met Lida ben ik gestart met het Metabolic Balance plan. Binnen een paar weken verdwenen de hoofdpijnaanvallen en ik heb sindsdien ook geen last van hoofdpijn meer gehad. Na bijna een jaar ben ik nu totaal 13 kilo kwijt, heb weer een slanke taille en voel ik me nog steeds fit. Ik ben er erg blij mee. (december 2020)

Erwin, 49 jaar: Jaarlijkse check-up heeft zijn nut wel bewezen

Dankzij Lida ben ik er achter gekomen waarom ik vermoeidheidsklachten had en heb ik direct actie ondernomen om daar vanaf te komen. Lida weet je vriendelijk doch dringend tot actie aan te zetten en haar betrokkenheid siert haar als mens en therapeut. Wanneer je auto een bepaalde leeftijd heeft bereikt, dient deze elke 2 jaar APK gekeurd te worden om zeker te stellen dat deze geen gevaar op de weg is. En wanneer dit 2 keer gebeurd is, dient de auto elk jaar gekeurd te worden. En we vinden het allemaal de normaalste zaak van de wereld. Waarom laten we ons duurste bezit dan óók niet elk jaar keuren, namelijk ons eigen lijf? Ik ben voorstander van een jaarlijkse LPK, een Lichaams Periodieke Keuring. En laat “Stralend aan Zee” dan het keuringsstation zijn, want die heeft de beste keurmeester. (september 2020)

Betty, 66 jaar: Niet meer huilend naar bed

Ik had heel erge pijn in mijn gewrichten en kon bijna niet meer lopen door de pijn in mijn knieën. Iedere avond ging ik huilend naar bed met dyclofenac en paracetamol. Zo ben ik bij Lida terecht gekomen. Door haar goede begeleiding en door anders te eten, was ik binnen twee maanden pijnvrij, hoefde ik geen pijnmedicatie meer te gebruiken, liep ik weer goed, voelde mij weer fit en was ik ruim 7 kilo afgevallen. Ik had ook geen last meer van maagzuur en ben uiteindelijk zelf gestopt met mijn Omeprazol. Nu na 8 maanden ben ik nog steeds fit, mijn knieën nog steeds pijnvrij én ben ik ruim 11 kilo afgevallen door gezonde voeding en Lida’s ondersteuning. Mijn orthopeed is ook heel blij. Dank je wel, Lida! (augustus 2020)

John, 49 jaar: Weer een jonge vent

Overgewicht, maagzuurproblemen, stress: ik voelde me een ouwe vent. Door Lida’s begeleiding en het Metabolic Balance Plan waren mijn maagzuurklachten heel snel verdwenen en ik viel kilo’s af. In een paar maanden tijd ben ik kilo’s en centimeters buikomvang kwijt. Ik ben en voel me weer een jonge vent. Dank je wel, Lida. Mijn vrouw is er ook heel blij mee! (mei 2020)