Go To Top


meer energie, meer rust, betere gezondheid, op jouw ideale gewicht, stralende huid

Belangrijk nieuws voor alle clienten van praktijk Stralend aan Zee

Wat merk jij als cliënt van de verscherpte COVID-19 hygïene maatregelen
:
In de praktijk werkte ik altijd al volgens een streng hygiëne protocol. De extra maatregelen zijn: na elke bezoeker het ontsmetten van alle ‘raakvlakken’ zoals ontsmetten praktijkruimte, stoelen, deurknoppen, dweilen van vloeren, en de ruimte minimaal 15 minuten luchten.
Je begrijpt dat dit meer tijd kost. Dit betekent dat ik mij strikter dan voorheen aan de afgesproken behandeltijden moet houden en dat ik minder afspraken per dag kan inplannen, waardoor mijn agenda sneller vol staat.

 Voor jou is belangrijk, dat als je:
-niet fit voelt,
-verkoudheid, hoesten, niezen

-benauwdheid
-verhoging of koorts hebt

je de afspraak zo spoedig mogelijk annuleert. De datum van een nieuwe afspraak ligt altijd minimaal twee weken nadat je weer klachtenvrij bent.

Heb je vragen, twijfels of is iets niet duidelijk, dan hoor ik het graag. Voor mij is het heel belangrijk dat jij vooral ontspannen en met een goed gevoel in de praktijk kunt zijn en je volledig kunt genieten van de rust en de aandacht voor jezelf.


Vitaliteit - gewicht - energie

Zit je gewicht je in de weg? Al ieder dieet geprobeerd, maar niets helpt? Zijn je bloedwaarden niet optimaal? Last van migraine, huidproblemen, maagklachten of andere klachten? Wil je werken aan meer vitaliteit, meer energie en een gezonder lichaam?
Kies dan nu voor een grondige en professionele aanpak. Bij praktijk Stralend aan Zee kun je terecht voor o.a. de Metabolic Balance methode. Dit wetenschappelijk onderbouwd en erkend voedingsplan wordt op maat voor jou gemaakt aan de hand van jouw actuele bloedwaarden en persoonlijke gegevens. Meer informatie vind je hier.

(verborgen) allergie, allergie-gerelateerde huidproblemen, voedselintollerantie, vage gezondheidsklachten
Last (gehad) van eczeem, Astma, hooikoorts, of al langer last van vage (spijsverterings-) klachten? Met een bloed- of allergieonderzoek kunnen we een beter beeld krijgen van wat de oorzaak zou kunnen zijn. Bloedafname wordt gedaan door mij in de praktijk door middel van een vingerprik. Vaak binnen een week kunnen we de uitslag al bespreken.

Huid

Ben je ontevreden over je huid? Wil je af van acne, eczeem, verslapte huid of een ander huidprobleem?
Wil je weer een huid die straalt? En vind je Botox of Fillers geen oplossing? Benieuwd wat bindweefselmassage voor jouw huid kan doen?

Preventieve en functionele geneeskunde
Lichaam, geest en emotie zijn één. Elk orgaan heeft invloed op elk ander orgaan. Huid- of gezondheidsklachten zijn een symptoom van een lichaam uit balans. Om het evenwicht weer te herstellen is een goede anamnese en grondig onderzoek nodig. Als je wilt weten hoe ik dat doe, kom dan langs voor een kort vrijblijvend kennismakingsgesprek (op afspraak). Kies voor Metabolic Balance, een natuurgeneeskundig consult of een intake huidverbetering.

Balans herstellen
Samen met jou ga ik aande slag om de balans te herstellen, zodat er weer ruimte komt voor meer rust in het systeem en alle ingredienten voor een optimale energieke toekomst. Op de pagina contact vind je alle gegevens en een link naar het algemeen intakeformulier.

Ik help je graag.

Lida Zwarts Haalebos
Orthomoleculair Epigenetisch therapeut, Oerslank therapeut A-licentie en gecertificeerd hannah huidcoach

let op: heb je gezondheidsklachten of gebruik je medicatie? Breng altijd je huisarts of  behandelend specialist op de hoogte dat je met voeding je gezondheid wilt verbeteren.

Licentie CAT-3 therapeut CM2794-07-11-19
CIPION geaccrediteerd
SHO-registratienummer: 122203-120464

AGB zorgverlenerscode   90033603
AGB praktijkcode              90012580

Informatie over de dekking van zorgverzekeraars vind je op www.catcomplementair.nl.

Ik val als therapeut onder de Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz-geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl.

gat schild 2020 internet   cat complementair 2020 internet


blok2 index