Go To Top


meer energie, meer rust, op jouw ideale gewicht, stralende huid

Belangrijk nieuws voor alle clienten van praktijk Stralend aan Zee

Wat merk jij als cliënt van de verscherpte COVID-19 maatregelen
:

 Het is belangrijk, dat als je:
-niet fit voelt,
-verkoudheid, hoesten, niezen

-benauwdheid
-verhoging of koorts hebt

je de afspraak zo spoedig mogelijk annuleert. De datum van een nieuwe afspraak ligt altijd minimaal twee weken nadat je weer klachtenvrij bent.

Heb je vragen, twijfels of is iets niet duidelijk, dan hoor ik het graag. Voor mij is het belangrijk dat jij vooral ontspannen en met een goed gevoel in de praktijk kunt zijn. 

Vitaliteit - gewicht - energie

Zit je gewicht je in de weg? Al ieder dieet geprobeerd, maar niets helpt? Zijn je bloedwaarden niet optimaal? Last van migraine, huidproblemen, maagklachten of andere klachten? Wil je werken aan meer vitaliteit, meer energie en een gezonder lichaam?
Kies dan nu voor een grondige en professionele aanpak. Bij praktijk Stralend aan Zee kun je terecht voor o.a. de Metabolic Balance methode. Dit wetenschappelijk onderbouwd en erkend voedingsplan wordt op maat voor jou gemaakt aan de hand van jouw actuele bloedwaarden en persoonlijke gegevens. Meer informatie vind je hier.

(verborgen) allergie, allergie-gerelateerde huidproblemen, voedselintollerantie, vage gezondheidsklachten
Last (gehad) van eczeem, Astma, hooikoorts, of al langer last van vage (spijsverterings-) klachten? Met een bloed- of allergieonderzoek kunnen we een beter beeld krijgen van wat de oorzaak zou kunnen zijn. Bloedafname wordt gedaan door mij in de praktijk door middel van een vingerprik. Vaak binnen een week kunnen we de uitslag al bespreken.

Leefstijl en functionele geneeskunde
Lichaam, geest en emotie zijn één. Elk orgaan heeft invloed op elk ander orgaan. Huid- of gezondheidsklachten zijn een symptoom van een lichaam uit balans. Om het evenwicht weer te herstellen is een goede anamnese en grondig onderzoek nodig. Als je wilt weten hoe ik dat doe, kom dan langs voor een kort vrijblijvend kennismakingsgesprek (op afspraak). Kies voor Metabolic Balance of een natuurgeneeskundig consult.

Balans herstellen
Samen met jou ga ik aande slag om de balans te herstellen, zodat er weer ruimte komt voor meer rust in het systeem en alle ingredienten voor een optimale energieke toekomst. Op de pagina contact vind je alle gegevens. 

Ik help je graag.

Lida Zwarts Haalebos
Orthomoleculair Epigenetisch therapeut, Oerslank therapeut A-licentie

IMG 1812.2