Go To Top


Gespecialiseerd in vitaliteits-, gewichts- en huidproblemen

Hier vind je het actuele nieuws voor cliƫnten van praktijk Stralend aan Zee:
De verlengde maatregelen betreft het Corona virus gelden ook voor mijn praktijk. Daarom heb ik alle afspraken voor consulten en huidbehandelingen die gepland stonden in april ook moeten annuleren. Dit betekent dat de praktijk gesloten blijft tot maandag 4 mei a.s.

Nieuwe of vervolgafspraak
Als je in april een afspraak hebt staan, zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen om een nieuwe afspraak in te plannen.
Heb je al een vervolgafspraak staan in mei, dan blijft deze gewoon staan. Nieuwe afspraken zullen ook na 4 mei ingepland worden.

Productverkoop
Juist nu je huid de gebruikelijke behandelingen moet missen, is het thuisgebruik van de juiste producten nog belangrijker geworden. Heb je iets nodig dan kun je de bestelling doorgeven via whatsapp, mail of gewoon telefonisch. Ik breng de producten dan zonder extra kosten bij jou aan huis (regio Bollenstreek). Heb je een kado of kadobon nodig? ook dat breng ik mooi ingepakt bij je thuis.

Hoe nu verder met je huid:

De huid heeft in deze tijd extra aandacht nodig. Als je jouw huid net dat beetje extra of een uitgebreide thuisbehandeling wilt geven, dan adviseer ik je graag. Heb je vragen over jouw huid of wil je advies, dan hoor ik graag van je via de mail, whatsapp, sms of telefonisch. Ook via video of online is mogelijk.

Hoe nu verder met het metabolic Balance voedingsplan:

Als je al begonnen bent met het voedingsplan, dan hebben wij al regelmatig contact gehad. Wil je beginnen met het plan en een start maken voor een vitalere en gezondere toekomst? Neem dan contact met mij op voor een informatiegesprek. Zolang de praktijk nog is gesloten kan dit gesprek telefonisch of via video online. Bloedafname kan pas weer plaats vinden zodra de praktijk weer open is.

Social Media

Op de Facebook en Instagram pagina's van de praktijk blijf ik actief en houd op die manier contact met jou. Ik zal regelmatig een leuke tip geven, een recept plaatsen of een aantrekkelijke product-actie starten. Op Instagram heb ik daarnaast een pagina met Metabolic recepten ter inspiratie: stralend_aan_zee_recepten. Volg je mij nog niet op Facebook of Instagram of ben je op LinkedIn nog niet met mij geconnect en wil je dat wel? Dan ben je bij deze van harte uitgenodigd. 


Tot slot en tot snel weer in de praktijk!

Ik hoop van harte dat je in goede gezondheid bent en blijft. Let goed op jezelf en de mensen om je heen. Blijf gezond en blijf positief. Ik hoop je vanaf maandag 4 mei weer in goede gezondheid en met veel enthousiasme te kunnen begroeten in de praktijk. Heb je verder nog vragen of opmerkingen, dan hoor ik het graag. Voor de komende weken wens ik jou en je dierbaren veel gezondheid, rust, warmte en genegenheid toe.

Met hartelijke groet,

Lida Zwarts-Haalebos


Vitaliteit - gewicht - energie:

Zit je gewicht je in de weg? Al ieder dieet geprobeerd, maar niets helpt? Zijn je bloedwaarden niet optimaal? Wil je werken aan meer vitaliteit, meer energie en een gezonder lichaam?
Kies dan nu voor een grondige en professionele aanpak. Bij praktijk Stralend aan Zee kun je terecht voor de Metabolic Balance methode. Dit wetenschappelijk onderbouwd en erkend voedingsplan wordt op maat voor jou gemaakt aan de hand van jouw actuele bloedwaarden en persoonlijke gegevens. Meer informatie vind je hier.

Huid:

Ben je ontevreden over je huid en wil je dat het nu eindelijk grondig en vakkundig wordt aangepakt?
Wil je af van acne, eczeem, verslapte huid of een ander huidprobleem?
Wil je weer een huid die straalt?
En vind je Botox of Fillers geen oplossing?
Ben je benieuwd wat bindweefselmassage ook voor jouw huid kan doen?

Als je serieus met je klacht of met je huid aan de slag wilt, maak dan een afspraak voor:
een Metabolic Balance kennismakinggesprek, een natuurgeneeskundig consult of een intake huidverbetering.

Samen met jou ga ik aan het werk om de balans te herstellen.
Op de pagina contact vind je alle gegevens en een link naar het algemeen intakeformulier.

Een vitalere en gezondere toekomst begint met de eerste afspraak. Ik help je graag.

Lida Zwarts Haalebos
Orthomoleculair Epigenetisch therapeut, Oerslank therapeut A-licentie en gecertificeerd hannah huidcoach

let op: heb je gezondheidsklachten? Overleg eerst met je huisarts of  behandelend specialist

Licentie CAT-3 therapeut CM2794-07-11-19
CIPION geaccrediteerd
SHO-registratienummer: 122203-120464

AGB zorgverlenerscode   90033603
AGB praktijkcode              90012580

Informatie over de dekking van zorgverzekeraars vind je op www.catcomplementair.nl.

Ik val als therapeut onder de Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz-geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl.

gat schild 2020 internet   cat complementair 2020 internet


blok2 index