Go To Top
Vaak komt een huidprobleem niet alleen en bestaan er nog andere klachten. Als Orthomoleculair Epigenetisch therapeut ben ik op HBO niveau geschoold in de fysiologie, pathologie en biochemie van het lichaam. Vanuit de functionele geneeskunde onderzoek ik waar de biochemie van de client vastloopt en waarom bepaalde systemen niet goed functioneren. De oplossingen zijn te vinden in leefstijlinterventies, met vaak (kleine) aanpassingen in voeding en eventuele suppletie. Tijdens een orthomoleculair consult kan ik de mogelijkheden bespreken. Hiervoor kan een aparte afspraak gemaakt worden.

Stralend aan Zee werkt nauw samen met de praktijk voor integrale geneeswijzen in Bennebroek. Als het nodig is, kunnen zij er met behulp van onder meer bioresonantie, LBA (Levend Bloed Analyse) of ontlastingsonderzoek achter de onderliggende oorzaak van het probleem komen.

Praktijkeigenaar Franklin W. Haalebos is acupuncturist en osteopaat. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeswijzen, bioresonantie en Levend Bloed Analyse.

Consulten kunnen in veel gevallen in aanmerking komen voor (gedeeltelijk) vergoeding bij je zorgverzekeraar.

Praktijk voor integrale geneeswijzen
Amaryllislaan 2
2121 TG Bennebroek
06 - 29 07 39 89

Behandeling uitsluitend op afspraak.