Go To Top

Stap 1: Huidanalyse

De eerste stap die we zetten is een uitgebreide intake en huidanalyse. De anamnese zorgt voor een beter beeld van de eventuele oorzaak van je huidprobleem. Met de huidanalyse kunnen we de conditie van je huid te bepalen. Hiervoor maken wij gebruik van de hannah Skin Analyzer. Dit wordt standaard vooraf iedere behandeling gedaan en genoteerd in je eigen hannah Skin Pasport. Zo kun je ook zelf de vorderingen van je huid bijhouden. We meten het vochtgehalte, vetgehalte, de pH-waarde van je huid en kijken naar poriegrootte en pigmentvlekjes. We bespreken je wensen en de mogelijkheden om je huid weer in balans te brengen.

Stap 2: Voeding

De conditie van je huid wordt voor 70% bepaald door voeding, hormonen, medicijngebruik, stress, slaappatroon en leefstijl. Door kleine, vaak tijdelijke aanpassingen in je voedingspatroon kunnen je huidproblemen al verminderen.

Stap 3: Bioresonantie en orthomoleculaire geneeswijzen

Stralend aan Zee werkt nauw samen met de praktijk voor integrale geneeswijzen in Bennebroek. Als het nodig is, kunnen zij testen wat de onderliggende oorzaak kan zijn van het huidprobleem. Consulten kunnen in veel gevallen in aanmerking komen voor (gedeeltelijk) vergoeding bij je zorgverzekeraar. Meer informatie vind je op de pagina Stapje verder - Bioresonantie en orthomoleculaire geneeswijzen.

Stap 4: dagelijkse huidverbetering thuis

Een belangrijke stap in huidverbetering ben jij zelf. Alles valt en staat met wat je zelf doet en welke producten je daarbij gebruikt. Stralend aan Zee gebruikt uitsluitend de hoogwaardige huidverbeterende producten van hannah SIRC en Juliette Armand. Deze Nederlandse en Griekse topmerken hebben bewezen elk huidprobleem grondig aan te pakken, de huid structureel te herstellen en de huidconditie te verbeteren. Er wordt veel tijd en energie geïnvesteerd in innovatieve productontwikkeling, gedegen opleidingen en jaarlijkse bijscholingen.

Stap 5: Behandeling van de huid in de praktijk

Als we alle stappen besproken hebben kijken we samen welke behandelingen het beste bij jou en je huid passen. Het belangrijkste is dat jouw wensen en de mogelijkheden samenkomen in een keuze waar jij je prettig bij voelt. Een huidverbeterende kuur van een aantal opeenvolgende behandelingen is ook mogelijk en is een prima boost voor je huid.

Let op! Bij thuisgebruik van andere merken dan hannah of Juliette Armand en/of producten met Sodium Lauryl Sulfate (SLS) of Sodium Laureth Sulfate (SLES) kunnen wij niet instaan voor reacties van de huid en/of de effectiviteit van de behandeling. Meld altijd medicijngebruik en welke producten je thuis gebruikt.