Go To Top

Wat is het?

In navolging op de bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel- en Litteken Reductie Therapie (RRT), waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerd.

Wat doet het?

RRT herstelt de orginele vorm van het bindweefsel, verplaatst het volume van de huid, verstevigt, pakt huidverslapping aan, zorgt voor een egalere pigmentatie, behandelt rimpels, herstelt oppervlakkige littekens en geeft meer volume aan de huid.

Belangrijk

RRT wordt uitsluitend toegepast in kuurvorm en bij thuisgebruik van de aanbevolen hannah of Juliette Armand producten. Na de RRT-kuur wordt het resultaat behouden door om de vier à zes weken een Instituutbehandeling Supreme of Skin Perfection te ondergaan.

Therapie bij littekens

RRT kan ook los ingezet worden bij de behandeling van littekens op gezicht of lichaam. Ultrageluidtherapie is onderdeel van de behandeling. Bij de behandeling van littekens wordt ook in kuurvorm gewerkt en is het thuisgebruik van de juiste ondersteunende hannah of Juliette Armand  producten een belangrijke voorwaarde voor het slagen van de therapie. Vanwege de intensiteit wordt RRT uitsluitend per half uur gegeven.

Littekentherapie 45,-- per half uur