Go To Top
Wat meet de hannah Skin Analyzer en waarom is dat zo belangrijk?

Elke behandeling begint met het meten van het vochtgehalte, vetgehalte en de pH-waarde van je huid. Dit wordt gedaan met behulp van de hannah Skin Analyzer. Zo kun je ook zelf de vorderingen van je huid bijhouden. De behandeling en productadviezen worden op de nieuwe meting aangepast. Hierdoor sluiten de behandeling en de hannah of Juliette Armand producten die je zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat je huid op dit moment nodig heeft.

Vocht

Een vochtarme huid bindt geen lipiden (vetten) en kan hierdoor geen in vet oplosbare werkstoffen en vitaminen opnemen. De huidconditie zal dan ook niet verbeteren, hoeveel werkstoffen een crème ook bevat.

Vet

De huid wordt door een natuurlijk vetfilmpje beschermd tegen kou, zon en uitdroging. Zonder dit vetfilmpje kunnen huidproblemen ontstaan.

pH-waarde

De zuurgraad van de huid beschermt tegen bacteriën en schimmels. Als deze bescherming uit balans is, zal huidveroudering sneller gaan. Een te hoge pH-waarde kan vochttekort en eczeem veroorzaken en een te snelle huidveroudering; een lage pH-waarde kan juist acne tot gevolg hebben of verergeren.