Go To Top

Ervaar het verschil

Iedere huid is uniek, jouw huid is uniek. Daarom vind je bij Stralend aan Zee geen standaard behandelingen. Tijdens je eerste afspraak beginnen we met een intakegesprek, waarin je al je wensen en vragen kenbaar kan maken. Na een grondige anamnese wordt je huid gemeten met de hannah Skin Analyzer. Aan de hand van die resultaten wordt een behandeling of behandelplan voorgesteld: geen standaard schoonheidsbehandeling, maar intensieve en complete huidverbetering. Een behandeling bij Stralend aan Zee is een belevenis, en ik nodig je graag uit om het verschil te ervaren.

Waarom huidcoach?

Een hannah huidcoach is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste of een HBO huidtherapeut, die na deze basis diverse intensieve opleidingen en trainingen gevolgd heeft bij hannah SIRC. De gecertificeerde hannah huidcoach heeft diepgaande kennis van het functioneren van de huid en geeft je advies hoe je zelf je huid in een optimale conditie kunt houden. Aan een hannah huidcoach wordt door hannah SIRC strenge eisen gesteld. Strikte voorschriften met betrekking tot praktijkvoering, hygïene en de verplichte jaarlijkse na- en bijscholingen zijn hier van belangrijke onderdelen.

Wat kan Lida voor jou doen?

Je helpen om zelf je huid zo gezond mogelijk te houden. Haar brede medische kennis en ruim 35 jaar ervaring, zorgen ervoor dat je behandeling precies op jouw huid is afgestemd en er dieper gekeken wordt naar de oorzaak van je huidprobleem. ook krijg je advies over het thuisgebruik van de producten. Want hoe vaak je ook voor een behandeling komt, de dagen ertussen is jouw huid afhankelijk van wat jij er zelf mee doet.

Specialisatie

Bij Stralend aan Zee kun je terecht voor de unieke hannah bindweefselmassage en de gepatenteerde Rimpel- en Litteken Reductie Therapie, twee unieke therapie├źn die hun positieve effect ruimschoots hebben bewezen. De jaarlijkse verplichte nascholingen zorgen ervoor dat je altijd in gediplomeerde en vakkundige handen bent bij Stralend aan Zee.