Go To Top
Praktijk Stralend aan Zee werkt met de nieuwste generatie IntensTreatment peelings. Deze zijn door de eigen laboratoria van hannah en Juliette Armand zelf ontwikkeld. Voor elk huidtype en voor ieder seizoen is er een passende intensieve of juist milde peeling beschikbaar. De keuze van de peeling is afhankelijk van het huidtype, het seizoen en de conditie van de huid. Vanwege het intensieve karakter en voor het beste resultaat, is het thuisgebruik van hannah of Juliette Armand produkten een voorwaarde om deze intensieve peelings te gebruiken in de behandeling. Let op! Bij thuisgebruik van andere merken en/of produkten met Sodium Lauryl Sulfate of Sodium Laureth Sulfate kunnen wij niet instaan voor reacties van de huid en/of de effectiviteit van de behandeling.

Fruitzuren of Glycolics maken de verhoornde opperhuid (epidermis) dunner. Hierdoor is de huid ontvankelijker voor werkstoffen en vitaminen en heb je meer effect van je thuisproducten. Ook wordt de zuurgraad hersteld, fijne lijntjes of vlekjes aangepakt, de poriƫn verfijnd. Maar het doet meer. Het werkt dieper in de huid dan bijvoorbeeld microdermabrasie. Glycolics komen tot in de tweede huidlaag, de lederhuid (dermis). Hier activeert het de cellen (fibroblasten) die verantwoordelijk zijn voor de collageenproductie. Ook zorgt het voor een betere aansluiting van de eerste en tweede huidlaag (epidermis en dermis) en werkt het verstevigend op de haarvaatjes. Het stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van hyaluronzuur wat de huid haar vochtbindend vermogen geeft.

Welke peelings kunnen worden ingezet?
Glycolic Acid (AHA), Salicylic Acid (BHA), Lactic Acid, Mandelic Acid en de Phytopeeling. Er zijn ook een aantal peelings voor thuisgebruik beschikbaar. Advies hierover wordt uitsluitend na een huidmeting in de praktijk gegeven.

Belangrijk: Doordat de hoornlaag dunner is geworden, is het dagelijks gebruik van een hoge UV-bescherming zoals Juvi Protect of SunFilm SPf 30 of 50 absoluut noodzakelijk. Dit om pigmentverschuivingen te voorkomen. Bij zonnig weer dien je vaker UV-bescherming aan te brengen, tot tenminste twee maanden na de laatste behandeling. Ook een zonvakantie, of het gebruik van een zonnebank, is de eerste vier weken af te raden. Daarnaast dien je gedurende twee weken geen andere agressieve behandelingen van de huid te ondergaan zoals harsen of peelen. Tip: Je huid goed beschermen tegen UV-A is je beste anti-rimpelwapen.