Go To Top
Er goed en verzorgd uitzien is ook voor de moderne man belangrijk, ongeacht zijn leeftijd. Maar alleen met sporten en op tijd naar de kapper lukt dat niet. Omdat de mannenhuid zijn eigen specifieke problemen heeft, zijn professioneel advies en een behandeling van een schoonheidsspecialiste geen overbodige luxe.

Het verschil tussen de mannen- en vrouwenhuid is voornamelijk te wijten aan hormonale invloeden. De mannenhuid is dikker, vertoont een hogere collageendichtheid en transpireert meer. Doordat de huid vetter is, hebben mannen vaker last van onzuiverheden of acne. Bovendien tast het dagelijks scheren de beschermlaag van de huid aan. De veroudering van de mannenhuid begint later maar gaat sneller.

Enkele tips:

  • Heb je last van ingegroeide baardharen? Door regelmatig de Enzymatic Skin Peeling te gebruiken verwijder je dode huidcellen waardoor haartjes minder snel ingroeien. Ook wordt je huid gladder en levendiger.
  • De halshuid is vaak erg gevoelig en snel ge├»rriteerd door het scheren. Gebruik je huidverzorging daarom ook voor je hals.
  • Schuimende producten drogen de huid onnodig uit en beschadigen de natuurlijke beschermlaag van de huid. Scheer je nat? Gebruik dan de hannah Cleansing Oil uit de Clear-lijn. Dit product zorgt voor een milde reiniging, en is een huidvriendelijk alternatief voor scheerschuim.
  • De producten van hannah zijn zeer geschikt voor de mannenhuid. Ze ruiken neutraal en glimmen niet.