Go To Top
Een belangrijk onderdeel van je huid is bindweefsel. Als je ouder wordt gaat op sommige plaatsen het bindweefsel verkleven. Ook de aanmaak van collageen en hyaluronzuur wordt minder. De door Hannah Hakze doorontwikkelde bindweefselmassage pakt al deze problemen aan. Het is een intensieve massagetechniek die werkt tot in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de zogenoemde mestcel in de lederhuid aangezet tot het afgeven van een aantal stoffen. Deze stoffen zetten aan tot een verhoogde aanmaak van collageen en hyaluronzuur. Ook krijgt de huid een betere doorbloeding. De unieke hannah bindweefselmassage zorgt voor een zichtbaar strakkere huid, een beter vochtvasthoudend vermogen en een stralende teint.

Bindweefselmassage is goed toepasbaar bij rustige acne, littekenvorming, huidveroudering of bij een vale, vermoeide of slecht doorbloede huid. Maar ook op de lichaamshuid is het toepasbaar. Het grootste effect heeft bindweefselmassage in kuurvorm.

Een kuur bestaat uit minimaal zes behandelingen: de eerste twee weken kom je twee maal per week, daarna vier weken één maal per week. Je kunt het resultaat onderhouden door regelmatig een Instituutbehandeling Supreme of Skin Perfection te ondergaan. Een combinatie met één van de Intens Threatment Peelings ondersteunt nog meer het resultaat. In een intakegesprek kan ik je informeren over de mogelijkheden.